ik hou van mama.

jes

lieve mama ik hou van jou,jij staat nooit in de kou. ik moet de hele tijd aan jou denken, ik weet niet hoeveel liefde ik jou moet schenken.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 28-07-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

jes (Actief sinds: 28-07-2021)

Informatie bij het gedicht

ik heb dit gedicht gemaakt omdat ik dit constand voel. en ik vind dit gedicht best wel kort maar ik moet weg dus ik maak het later af als dat kan.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘ik hou van mama.’ van jes zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.