Mijn circus

wil melker

 ik jongleer
 met liefde maar
 grijp weleens mis

 spuw vuur
 met arrogantie
 verbrand vaak mijn gezicht

 zwaai aan de trapeze
 over de grenzen van leven
 door het net word ik gered

 tem wilde leeuwen
 als ik kom te vallen is er
 de zweep die nog kan knallen

 ben in mijn circus ook de clown
 die hoef ik niet te spelen
 uw traan en lach komen uit mijn hart

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

15/05/2012

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Mijn circus’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.