Met eigen dromen

wil melker

 ben je al vergeten
 hoe je heette
 uit welk nest je kwam

 je lach
 de eerste stap aan
 handen die je koesterden

 de anderen die jou
 het leven leerden met
 respect voor zelf proberen

 ben jij geworden zoals zij
 of heeft het eigene
 zijn kans genomen

 leef jij
 in deze maatschappij
 gelukkig en met eigen dromen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

04/09/2010

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Met eigen dromen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.