Lydie

godschalk ludo

Lydie
Dat meiske kent mijn verhaal , mijn melodie.
Zo heet mijn meiske dat ik echt graag zie.
Ze laat me denken, laat me dromen,
het beste wat een man kan overkomen.
Door haar is mijn leven door bloesem omgeven,
en zingen mijn dagen in onstuitbaar lieflijke glans.
Dat meiske dat geeft om mij en vraagt mij ten dans.
Ja ik ken een meiske met een melodie,
Dat is het meiske dat ik echt heel graag zie.
Lydie
L.G

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 25-05-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

godschalk ludo (Actief sinds: 19-04-2020)

Informatie bij het gedicht

Voor mijn vrouwke

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Lydie’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.