INLOGGEN
«»

Als jij

als jij in mijn hart
zou kunnen kijken
zou je dan
mijn tranen drogen

als jij mijn ziel
zou kunnen zien
zou jij het dan
begrijpen

als jij zou voelen
wat ik voor je voel
zou jij je dan
kunnen overgeven

als jij wist
hoeveel ik van je hou
zou jij me dan
jouw liefde geven

mag ik dan
jouw muur slopen
om de deur naar de toekomst
te openen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-01-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

dichterbij
Actief sinds: 08-12-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Als jij’ van dichterbij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.