Je blonde lach

wil melker

 je hakken tikken spanning in de stilte
 de echo geurt je dichterbij
 uitdagend kijk je naar de mannen
 winnaars dromen zich al rijk

 je blonde lach kleurt warmte
 je ogen zwierig in hun blik
 handen zwaaien al je charmes
 omdat hun wereld aan je voeten ligt

 vleugjes jij in het passeren
 ik zie je wiegen uit mijn zicht
 de spanning wordt met een applaus verlicht

 je stappen zingen hoger sferen
 de hete zomer is voorgoed voorbij
 het zachte oogsten leek voor even heel dichtbij

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Je blonde lach’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.