INLOGGEN
«»

Het spinnetje

Een spinnetje begon te weven vroeg in het begin van de dag, draadje voor draadje knoopte zij vast.

Op ieder takje een knoopje met wat draad, tussen de takken van de boom, haar grote vriend die vond dat dit wel mag.

Het spinnewebje werd geweven zonder te stoppen, ach ja misschien deed zij dat af en toe een keer, en dan werd er even met de pootjes gewreven.

En uiteindelijk was er daar dan dat web en zat ze verscholen onder een blad, te wachten tot dat ze eindelijk dat vliegje  gevangen heb.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 11-10-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Frank
Actief sinds: 10-05-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het spinnetje ’ van Frank zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.