De geboorteplaats van mijn ziel

Gaytrie Ramadhin

Ik geloof er heilig in
dat ik mijn levensgeschiedenis
eigenhandig heb opgeschreven
Want ik kom in situaties terecht
waar ik zelf niet voor kies
Dus moet het zo zijn dat ik
zelf de keuzes maak
Ook de volgorde van gebeurtenissen
die plaats vinden
Is over nagedacht
Ooit opgeschreven
Wellicht in een opwelling of
In een vlaag van waanzin of
Gewoon uit nieuwsgierigheid
Ergens
Ooit
Toen ik nog op de geboorteplaats
van mijn ziel verbleef

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 01-06-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gaytrie Ramadhin (Actief sinds: 24-09-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De geboorteplaats van mijn ziel’ van Gaytrie Ramadhin zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.