Focus

vogel

Zo hard probeer ik te focussen op mij
Maar dan opeens kom jij

Ik ken je, maar ik weet niet wie je bent

Ik hoor wel verhalen
Verhalen die ik liever niet wil weten
Die me vertellen dat ik je beter kan vergeten

Maar ik moet toch iets met je aan
Of kan ik je maar beter laten gaan

Je stoort me in m'n focus

Ik doe zo m'n best voor mij
Ik ben zo blij met mij
Maar dan opeens kom jij

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 13-05-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

vogel (Actief sinds: 13-05-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Focus’ van vogel zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.