INLOGGEN
«»

Geboren voor mijn tijd

Ik ben geboren voor mijn tijd
Oud voor ik jong was
Zelfstandig leeftijdsgenoten vooruit
Haast geruisloos wijs
Onopgemerkt
Voor onnozel aangezien
Mijn verhaal is dusver onuitgesproken
Geschonden voort kabbelend
Zoekend naar een pad om te volgen
Niet wetend wat te doen
Of waar ik aan toe ben
Een ontdekkingsreis naar eigen ziel
Verder levend naar eigen welbehagen
Heeft het kans van slagen?

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-12-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Laartje
Actief sinds: 05-12-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Geboren voor mijn tijd’ van Laartje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.