Verloren ziel

Joris Olivier



Langs de eindeloos lege weg
gaat zij eenzaam naar het einde,
zonder zicht op wat haar wacht,
in het diepe duister van de nacht.

Smachtend naar wat eens was,
zij verloor, nadien nooit meer had.
De herinnering draagt zij mee,
een zware last, gevuld door leed.

In het ijskoude, onverschillig heden,
gaat zij haar weg met haar verleden,
hoopt zij een toekomst te vinden.
Herinneringen nooit verzwinden.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 22-10-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Joris Olivier (Actief sinds: 09-06-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Verloren ziel’ van Joris Olivier zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.