INLOGGEN
«»

In de morgen

IN DE MORGEN

In de morgen werd hij wakker
En dacht hij dat hij dood was
Plotseling overleden in de nacht
Tijdens zijn rusteloze slaap

Toen werd de pijn wakker
In zijn hoofd en in zijn lichaam
In zijn gemoed
In zijn bestaan

Ja hoor, geen twijfel mogelijk
Hij kon alles voelen
Dus hij leefde nog

Nadat hij had geplast
En wat brood had gegeten
Ging hij terug naar bed

Als hij sliep was er minder angst
Als hij sliep was er minder pijn
Dus slaap maar gauw

Vergeet deze dag
Morgen weer opnieuw proberen
Ooit houdt het op
Maar wat houdt dan op ?

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-05-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Vincent Oostrijck
Actief sinds: 20-08-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘In de morgen’ van Vincent Oostrijck zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.