Waarom bleef die droom hangen?

Dakoyria

Waarom toch mijn droom zo lang dan bleef hangen?
Misschien wel door de niet-begrepen symboliek die
hij onbewust opriep? Een naar gevoel hield ik er wel
aan over...

Een fel brandend peertje in het pikkedonker... Ik wlde
het aanraken en toen gaf het zomaar minder licht!
Bij mijn voorzichtig me verwijderen opnieuw volop
brandend en goed in het zicht

Een echte 'touch' deed mij pijn, wel zo gemeen heet...
Ik verwijderde mij weer en het lampje ging nu definitief
uit Ik werd wakker en begreep hiervan echt geen fluit!
Enige spijt daarover voelde ik wel, merkwaardig...

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 21-01-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Waarom bleef die droom hangen?’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.