Nachtelijke ontmoeting

Joris Olivier



Bij mij in bed kwam jij vannacht,
je schoof heel dicht tegen me aan,
je borsten stevig en heerlijk zacht,
‘k wilde je nooit weg zou gaan.

Jij streelde mij gretig, echt overal,
je voelde je bij mij duidlijk thuis,
mijn handen streelden jouw lijf,
plekje voor plekje exploreerden.

Alras vonden je lippen die van mij,
gingen tongen op in ’n zaalge dans,
onze passie bracht ons tot extase,
kwamen zo in een euforische fase.

We stegen beî tot hemelse hoogten,
tot we uitgeput maar zeer voldaan
elkander teder strelend en kussend
voorbereidden op ‘n volgend maal.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 20-03-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Joris Olivier (Actief sinds: 09-06-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Nachtelijke ontmoeting ’ van Joris Olivier zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.