Bijdehand en eigenwijs

Onbekend

Eigenwijs en bijdehand,
Zo gaan we samen door het land.
Bijdehand en eigenwijs,
Zo gaan we samen op reis.
Eigenwijs en bijdehand,
Zo gaan we samen naar het strand.
Bijdehand en eigenwijs,
Zo gaan we richting het paradijs.
Eigenwijs en bijdehand.
Zo werden wij op het strand verbrand.
Kom op, ga mee.
Ga mee, richting de zee.
Kom op, ga op reis.
Ga mee, van reizen word je wijs.
Het mooist bekijken,
Als 2 gelijken.
Dat is toch wat je wilt?
Dan denken we later i.i.g niet, we hebben ons leven verspilt.
Ga leuke dingen doen.
Met of zonder poen.
Spanje, Frankrijk, Duitsland,
De landen aan de andere kant,
Laten we die bezichtigen
Wees niet altijd de voorzichtige,
Soms moet je kijken wat het leven te bieden heeft.
Doen waarna je streeft!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-06-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Onbekend (Actief sinds: 16-06-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Bijdehand en eigenwijs’ van Onbekend zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.