In jou

Joris Olivier



O, als ik toch in jou mocht leven,
alles, álles met jou zou beleven,
‘k waande mij de koning te rijk,
weet dan nooit meer van je wijk.

Mijn droom en de werklijkheid
liggen, tant pis, heel ver uiteen,
doch tintel ‘k van top tot teen,
als ‘k opga in onze sensualiteit.

Bij alles, ja álles we samen doen,
gaan we zo geheel op in elkander,
bij ‘t genot ener streling of zoen.

‘k Wilde ‘k nooit meer ontwaakte,
eeuwig genoot van mij in jou zijn,
o, nimmer uit die droom geraakte.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 17-03-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Joris Olivier (Actief sinds: 09-06-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘In jou’ van Joris Olivier zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.