INLOGGEN
«»

Droomland

Er is een land,
zo mooi en goed.
De honing is er mier zoet,
vlinders fladderen om ons heen.

Er is geen ziekte en geen pijn,
daar zullen we allemaal hetzelfde zijn.
We zijn niet arm en
ook niet rijk.

Daar is geen tijd,
geen oorlog meer.
We leven in vrede,
keer op keer.

De hemel is altijd strak blauw,
de vogels zingen,
we zijn nooit meer in de rouw.

Vluchten hoeft niet meer,
je bent nu thuis,
en heus op een dag
gaan we er heen....................naar Droomland

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 13-09-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Coby Leeuwenburgh-kloosterman
Actief sinds: 07-03-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Droomland’ van Coby Leeuwenburgh-kloosterman zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.