Tienerdochter

Sabrina

Wat ben ik onwijs trots op mijn dochter.
De mooiste meid die er bestaat.
Nog net geen vrouw,
Maar de vrouw in haar staat al paraat.

Nog een half jaar en dan is ze achttien.
Volgens de wet dan al volwassen.
Maar ze is nu al zelfstandig genoeg.
Ik hoef al niet meer op te passen.

Ze is het mooiste mens die ik ken.
Niet alleen van buiten, maar ook vooral van binnen!
En als jij er anders over denkt,
Ben je niet goed bij je zinnen!

Zij maakt mijn leven een stuk mooier.
En ook mij als persoon.
Ookal vindt Zoey mij zelf meestal een rare snijboon.

Gelukkig lachen we samen veel
En hebben wij altijd veel lol en plezier.
Ookal doen we veel dingen anders,
Allebei op onze manier.

Ze is ook gewoon zo prachtig,
Haar hele verschijning en uitstraling.
Ze krijgt veel bekijks!
Ik neem je echt niet in de maling.

Ik hou zoveel van haar!
Naar de maan en de sterren, heen en weer
En dat steeds maar door
Keer op keer




Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 30-04-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Sabrina (Actief sinds: 30-04-2024)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Tienerdochter ’ van Sabrina zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.