INLOGGEN
«»

vergeelde foto

 vergeelde foto

 lang geleden echt voor lange tijd
 iedereen hier te zien is dood
 geforceerd proberend gelukkig
 te kijken
 doch onderwijl de zorgen af te lezen
 van de verstomde gezichten

 ik heb ze nooit gekend
 toch schijnen het mijn voorvaderen te zijn
 niets herken ik van mezelf niet meer
 in deze holle uitdrukkingen
 ik leg het photogram terug
 met de gekartelde randen
 tot een volgende keer
 beste familie

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Twan Hendriks
Actief sinds: 22-04-2014Informatie bij het gedicht:

herinneringen Auteursrechten
Op dit gedicht ‘vergeelde foto’ van Twan Hendriks zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.