kleine zusjes

de klif

soms irritant
meestal irritant
de mijne wel
ik krijg de schuld van onze ruzies
krijg op mijn kom na onze discussies
zij is een braverikje
ik denk dan wanneer stik je
mijn ouders hebben geen idee wat zij allemaal doet
ze zien aleen IK doe het niet goed
waarom
waarom
waarom

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 09-06-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

de klif (Actief sinds: 09-04-2023)

Informatie bij het gedicht

is dit waar of niet?

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘kleine zusjes’ van de klif zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.