INLOGGEN
«»

Frustraties

A.
Ja of nee
Het interesseert me niet
Regel het maar

B.
Ik wil duidelijkheid
Grenzen
Samenwerken

A.
Gezeur aan mijn hoofd
Twijfel
Laat me mijn ding doen

B.
Ik wil je best helpen
Maar dan moet ik wel weten hoe
Ik doe wel wat anders

A.
Ik ga ff verder
Mijn eigen ding
Wat is hij nou aan het doen?

B.
Ik laat het wel even liggen
Als hij er niet is, doe ik het gewoon
Het interesseert me toch niks

A.
Zou dat al geregeld zijn?
Oja, ik zie het
Vooruit dan maar, nu is het al gebeurd

B.
Zo, heb ik toch knap gedaan
Het goede spul en op tijd
Hij is toch vast vergeten wat ik vroeg

Is er nu iemand blij?

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 14-07-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

GerbenV
Actief sinds: 23-05-2018Informatie bij het gedicht:

A is mijn baas B Ben ik Wat nu Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Frustraties’ van GerbenV zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.