Zomer in Nederland

Ies 't Hart

Lekker aan de waterkant
Langs de zee ligt zand
Water geeft verkoeling
Maar word geen drenkeling

In de bossen is het luw
Daar vind je schaduw
Er zijn grote dieren
En die kleine mieren

Lekker fietsen in de zon
Of zitten op je balkon
Vissen in een vaart of vliet
Je vangst opeten dat mag niet

Ies

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 06-07-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Ies 't Hart (Actief sinds: 10-12-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Zomer in Nederland’ van Ies 't Hart zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.