INLOGGEN
«»

naakt alledaags

strand
onbegaanbare rulheid
handenvol zand

naakt alledaags
in wit het zonlicht
oneervol trotserend

gestrand in patat
braadlucht verwaaiend
broodje knars tussen tanden

of,

in branding
slissen en dollen
rollen en tollen
verschuimen en
schreeuwen de
golven plezier

kinderen duiken
springen en zingen
het lied van de
trekkende golven
hoesten en proesten
verspatten de zee
proberen lachend
zwemmen te leren
zwaaien en nemen
je aandacht zo mee

dat is mijn strand
zo dicht bij de hand

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘naakt alledaags’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.