INLOGGEN
«»

de dag loopt zomers

een laatste paukeslag
de nacht slaapt in tot dag
een aarzelend begin
kind in onbekende gang
het duurt niet lang
voor de zon ook schaduwt
de wet van yin en yang
voorbij de stad
ontwaakt het land
de ongekende stilte van
het zoemen van een bij
bijna de slaap van onschuld
het openen der rozenkelken
dag na dag
een zomer lang

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 30-04-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Geert Messelis
Actief sinds: 26-09-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘de dag loopt zomers’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.