Nooit opgeven

Jan Woelders

Nooit opgeven

Bij al jou tegen slagen die je hebt in je leven,
Ben mensen nodig die om je geven.
Bij al je zorgen en verdriet, en weet je geen raad
dan ben je dankbaar, dat er een is die naast jou staat.
Dan is het moeilijk om niet aan God te vragen, waarom,
Je weet het dat het past in Gods grote plan, maar jij ziet nog geen zon.
Maar met al jou tegen slagen in dit leven,
Moet je toch proberen positief te blijven, al zit soms wel eens tegen.
Dan moet eens kijken wat je allemaal nog wel hebt, en pluk de dag.
Je kunt altijd meer dan je denkt, en ga daar is mee aan de slag.
Want er is 1 belangrijk mooi streven, NOOIT OPGEVEN.
Vooral voor je zelf, maar ook voor de mensen die om je geven.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 12-02-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Jan Woelders (Actief sinds: 23-12-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Nooit opgeven’ van Jan Woelders zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.