De stad

Ies 't Hart

Achter al die muren
Zitten andere buren
Naar de T.V. te gluren
Ze kunnen auto's besturen

Zouden ze tevreden zijn
Hebben ze het nu dan fijn
De wereld is maar klein
Is het allemaal maar schijn

Ik dacht dat niemand om me gaf
En meende breek die stad maar af
Was een beetje maf
En ziek bleek achteraf

Vond plant maar weer bomen
Dan zal het wel goed komen
Voelde me beetgenomen
Wist niet hoe het terecht kon komen

Ies

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 01-10-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Ies 't Hart (Actief sinds: 10-12-2014)

Informatie bij het gedicht

Psychosen maken de vreemdste ideeën.Zo hoort men vaak in het nieuws over verwarde mannen.In de tegenwoordige wereld komt dat steeds voor.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De stad’ van Ies 't Hart zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.