Laat foto's spreken

wil melker

laat foto’s spreken


hij streelt haar hand
in een dicht bij elkaar zijn
maar mist ogen en de lach

die hij wel ziet
maar niet herkent in
zijn vrouw die naast hem zit

er is geen gat in zijn geheugen
alleen de opslag wil niet deugen
van vroeger weet hij alles af

hij laat foto’s spreken
kleurt sfeer en stemming in
van gisteren is hij alles al vergeten

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 02-12-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

02/12/2014

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Laat foto's spreken’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.