Kleur

Vrouwke

Kleur
maar als je hem ziet
verliefde griet.

Je moet uit de knoop
met je rode hoofd
en je hersenpan vragen

of die jongen zijn hart
hem hetzelfde vertelt
wat jou emotie jou ook meldt.

Durf het hem te vragen
of hij jou als verkering wil
En bij ja
geef je een loeiharde gil!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 31-07-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Vrouwke (Actief sinds: 17-09-2020)

Informatie bij het gedicht

juli 2023 blozen

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Kleur’ van Vrouwke zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.