INLOGGEN
«»

VROUWVRIENDELIJK GEDICHT

Als we nu eens ons recht in eigen handen namen
Zodat we ons zouden bekwamen
In het onszelf plezier verschaffen
Direct voor of na het maffen
Handwerk is al eeuwen des vrouwen
Misschien moeten we maar eens wat gaan afbouwen
Van die Engelse meester en die beren
Het is iets wat we jong leren
Maar het is beter ook oud gedaan
Want vrouwen vinden er eigenlijk geen zak aan

---------

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 04-01-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Danny Vandenberk
Actief sinds: 02-01-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘VROUWVRIENDELIJK GEDICHT’ van Danny Vandenberk zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.