90 jaar

godschalk ludo

90 jaar
Men denkt soms wel eens,
kan men op zijn 90 jaar nog nuttig zijn .
is men dan nog bruikbaar, of over de top.
Onzin natuurlijk, niets is minder waar.
Jij voegt wat toe om wie je bent,
Vier op deze verjaardag alles wat jij nog ment,
met teugels die de uwe zijn.
En weet dat al je woorden en daden,
In mijn geheugen staan en zich nooit uitwissen laten.
Ik wens je minstens 120 als ik mag,
en voor vandaag een heerlijke schone dag.
Je vriend.
L.G

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 07-10-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

godschalk ludo (Actief sinds: 19-04-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘90 jaar’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.