INLOGGEN
«»

Verjaardagsgedicht

 Het is vandaag
 een bijzondere dag
 en daarom dit gedicht
 jaren geleden
 verscheen je geboortebericht.

 Je kreeg een naam
 en een eigen gezicht,
 kijk maar eens in de spiegel,
 ja kijk maar eens goed,
 zie jezelf in het licht
 van deze bijzondere dag.

 Het is vandaag feest
 omdat je er bent!
 Weet dat je er zijn mag.

 Een hele fijne verjaardag!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 21-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Coby Poelman - Duisterwinkel
Actief sinds: 28-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Verjaardagsgedicht’ van Coby Poelman - Duisterwinkel zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.