INLOGGEN
«»

Jarig

Ik word niet ouder
mijn lijf doet dat
ik niet

ik ben dat meisje
dansend en zingend
vrolijk zwaaiend als je me ziet

Ik lach met pubers mee
snap de grap
want ik weet zo goed

ik ben niet ouder
als zij
het voelt zoals het altijd doet

mijn lijf laat sporen zien
en voelen
niet zoveel hoor, welnee

ik ben niet oud, nog lange niet
wel wijzer, ik ken mezelf nu goed
ik zit er niet zo mee

Ik ben wel jarig
maar ben niet ouder
ik ben zoals ik altijd was

en zo wil ik blijven
als mijn lijf echt niet meer wil
dan merk ik het pas

Ik ben niet ouder
ik ben een meisje
met geluk aan haar zij

het houd me jong
want jij, jij bent voor altijd
aan mij zij

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 30-06-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Erna Kagenaar
Actief sinds: 10-01-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Jarig ’ van Erna Kagenaar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.