INLOGGEN
«»

Rijmen

Rijmen en Dichten
Ik zou heel wat voor je kunnen rijmen en dichten,
maar ga me kort en bondig tot je richten.
Geloof gewoon van deze vent,
Er zijn er heel veel die blij zijn,
dat jij geboren bent.
Ik wens je volgend weekend een zalig gevoel van contentement,
een gelukkige verjaardag mijn dirigent.
L.G

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-05-2022

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

godschalk ludo
Actief sinds: 19-04-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Rijmen’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.