Voorbereidingen voor "Oranje"!

Dakoyria

Een fijne frisse wind waait door onze binnentuin
heen...
Opgehangen gekleurde vaantjes wapperen,
oranje attributen zie je vrijwel meteen
He ja, gezellig, een aantal jaren heel pijnlijk gemist
Kom maar op met dat voetbal, goaltjes maken gewis

Meteen verandert er de hele sfeer; dames en heren
gaan nu al tekeer over hoe Oranje's kansen liggen
Ik houd hiervan, zo onder elkaar.....
Dit gekibbel stelt helemaal niets voor, het zijn slechts
plaagstootjes maar.

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 09-06-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Voorbereidingen voor "Oranje"!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.