INLOGGEN
«»

Ontevreden?

 Lijkt de zon voor jou
 niet meer te schijnen.
 Verdween de glans
 uit je bestaan?
 Teveel omringd
 door de luxe van het leven,
 nu op het dode spoor
 blijven staan.
 Leer de vogels,
 weer horen zingen.
 Laat een kleine zaad ontkiemen,
 zodat een mooie bloem ontstaat.
 Ruik de geuren,
 van het vers gemaaide gras.
 Sluit je ogen,denk aan momenten
 toen je met al dit moois
 nog zo tevreden was!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 25-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

droomster
Actief sinds: 22-02-2014Informatie bij het gedicht:

17-02-2010 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ontevreden?’ van droomster zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.