INLOGGEN
«»

Ontluikende roos.

 Jij mooie jonge bloem in knop
 Licht heel voorzichtig
 de eerste blaadjes op.
 Pril breekbaar en broos,
 basis stevig geklonken
 aan een sterke steel
 Klaar om te ontluiken,
 tot een prachtige roos!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 25-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

droomster
Actief sinds: 22-02-2014Informatie bij het gedicht:

de weg van meisje naar jonge vrouw Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ontluikende roos.’ van droomster zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.