INLOGGEN
«»

Appen

Het scherm op mijn smartphone
met het hele alfabet
is mijn spreekbuis

mijn verbinding met jou
zo gedurende de dag
we praten meer als thuis

samen thuis is in tijd
te verwaarlozen
ik wil weten waar je bent

hoe het met je gaat
mijn scherm licht op
ik voel me verwend

met je snelle antwoord
je lieve reactie
je ❤️en verhaal

we typen
we lachen
we delen, we doen als allemaal

de letters volgen vanzelf
ons hart bepaalt de juiste toetsen
onnadenkend en snel

dag schat tot straks
hvj
als er iets is, bel!

straks als we moe van de dag
thuis gekomen
elkaar weer zien

vraag ik wat ik al weet
of is er iets wat ik gemist heb
in de app misschien?

ik heb je ogen gemist
je stem
je aanwezigheid

even kijken naar je
luisteren ipv lezen
al hebben we maar even tijd

in het echt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-03-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Erna Kagenaar
Actief sinds: 10-01-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Appen’ van Erna Kagenaar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.