INLOGGEN
«»

Vaarwel mijn lief

 Minuten ons samenzijn
 telt de laatste slagen
 wegen die scheiden gaan
 afscheid nemen met veel pijn

 Stralende nachten zullen
 door nevels vervagen
 Geen zon die zijn stralen
 nog tot bruidssluiers plooit

 Verdwijn als een vogel
 met gekneusde vleugels
 Snikkend als een kind
 op zoek naar een plekje
 waar ik mijn troost in vind

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 25-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

droomster
Actief sinds: 22-02-2014Informatie bij het gedicht:

29-03-2011 afscheid Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Vaarwel mijn lief’ van droomster zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.