2024

Natasja Delanghe

altijd een tekort aan voedsel
nooit een gebrek aan kogels

altijd een tekort aan liefde
nooit een gebrek aan haat

altijd een tekort aan geld
nooit een gebrek aan miljonairs

altijd een tekort aan oplossingen
nooit een gebrek aan ministers

altijd een tekort aan woningen
nooit een gebrek aan paleizen

altijd een tekort aan vrede
nooit een gebrek aan oorlog

altijd een tekort aan empathie
nooit een gebrek aan uitsluiting

altijd een tekort aan energie
nooit een gebrek aan auto's

altijd een tekort aan daden
nooit een gebrek aan beloften

altijd een tekort aan dokters
nooit een gebrek aan soldaten

altijd een tekort aan groen
nooit een gebrek aan beton

altijd een tekort aan schoonheid
nooit een gebrek aan kitsch

altijd een tekort aan arbeiders
nooit een gebrek aan slechte jobs

altijd een tekort aan integratie
nooit een gebrek aan racisme

altijd een tekort aan wijsheid
nooit een gebrek aan dwaasheid

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-01-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Natasja Delanghe (Actief sinds: 11-11-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘2024’ van Natasja Delanghe zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.