Parkeerprobleem

Y.A

1. Weet gij dan wat wij hier in (buurtnaam) aan parkeerleed hebben moeten doorstaan!

2. Met het genoodzaakt elders parkeren en in die gerelativeerde boetes te hebben moeten verkeren…

3. En ook wij rijden milieubewust en verdienen geoorloofd ons bestaan!

4. Of denkt men dan gemeentelijk dat zij hiërarchisch en onherroepelijk hun gang kunnen gaan ?

5. Kon men met ons gewaardeerde stemmen dan niet eerst democratisch overleggen, alvorens de eerste (en/of tweede vergunning) onaangekondigd te ontzeggen…?

6. Wij als gerespecteerde buurtbewoners zijn ook als jullie mensen en participerende medeburgers…

7. Of is dat jullie deugdelijke ambtenaren dan wel of niet ontgaan…?


8. (Oftewel)

9. Laat elk adres dan eens zelf kiezen.

10. Of zij wel of niet hun welverdiende auto.

11. In de voortuin willen laten staan!


............
1.

2. Pro Deo

3. Hoogachtend dan

3 Hier afgesloten en bezwaard.

4 Als zo geschreven door een buurtgenoot.

5 En namens diens gelijkgestemde buurtgenoten.

6 Onze burgerlijke stem collectief hiermee bekrachtigd.

7 En voor wie van ons het vrijwillig wil gaan ondertekenen…?

8 Met elke gerespecteerde ondertekening dan nog eens in gewichtigheid
verzwaard!

9 Vertrouwend in de Almachtige Zijn Tevredenheid te verkiezen en waarlijk dit
verklaart!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 29-12-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Y.A (Actief sinds: 06-10-2019)

Informatie bij het gedicht

Werd aangebeld door twee buurtbewoners zich beklagend over een specifiek gevolg van een nieuw parkeerbeleid in de buurt en waar tegen bezwaar gemaakt wilde worden...had wat tijd een brief te schrijven en te delen in de buurtapp en parkeerprobleemapp (tijdelijk aangemaakt). De brief afgesloten met een gedichtje.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Parkeerprobleem’ van Y.A zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.