Onderweg

Zywa

Toeval bracht jou hier
en mij, we kijken

niet teveel, onbewust
van de vragen in de ogen

die de ander ziet
We zijn onderweg, praten

of zwijgen, rustig
laten we de energie stromen

door de poorten van verlangen
naar de organen van ons geluk

en we vergeten onszelf
badend in vrede

De hemel ondersteunt de aarde
ze ademt haar seizoenen

rond en rond in feesten
van leven en wij zijn

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 22-06-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Zywa (Actief sinds: 25-04-2018)

Informatie bij het gedicht

Bundel "Lilith's Krachten" #83

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Onderweg’ van Zywa zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.