INLOGGEN
«»

Heb voor jou nooit echt bestaan

 ik kijk altijd naar boven
 al in mijn wieg
 zag ik heel hoog je ogen

 mijn eerste stappen
 aan jouw hand voeten
 die mijn vrijheid kozen

 jij wilde dat mijn bomen
 hoger zouden reiken
 dan mijn dromen

 zag verlangen in je blik
 je maakte mij onzeker
 dat moeten gaf me schrik

 voelde pijn
 als ik niet kon voldoen
 aan wat jij dacht dat ik moest zijn

 ben mijn eigen gang gegaan
 je latend met je dromen
 heb voor jou nooit echt bestaan

 jij kijkt me aan je rug is wat gebogen
 ik ben een vreemde wel je zoon
 weer vonkt vergeten toekomst in je ogen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Heb voor jou nooit echt bestaan’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.