Tussen de stilte

Door: Elke

 Tussen de stilte
 de witregels van een boek
 tussen de stilte
 is het geluid zoek

 tussen de stilte
 is alles normaal
 tussen de stilte
 staat vriendschap centraal

 tussen normaal
 is er stilte
 maar geluid is niet abnormaal
 want soms is stilte nogal luid
 en die stilte noem je nu eenmaal geluid



Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 06-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Elke (Actief sinds: 06-03-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Tussen de stilte’ van Elke zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.