Vecht!

summerblondje

 Vecht voor je droom,
 Vecht voor je zelf,
 En begin met opstaan
 Om onbekende wegen in te slaan..
 Vecht voor alles,
 Vecht voor wat jou lief is,
 Loop naar de top,
 Zeg geen stop!
 maar zet door,
 In heel je levensspoor; vechtend door het leven gaan,
 met beide benen op de grond staan!
 vecht voor je hart,
 vecht voor je recht.
 en vecht voor je eigen,
 dat kun je niet verzwijgen!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

summerblondje (Actief sinds: 29-03-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Vecht!’ van summerblondje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.