Het laatste station

wil melker

 ik speel mee
 in het spel van
 volwassen mensen

 maar niet frank en vrij
 er is altijd wel
 een hij of zij die stoort

 die als drempel
 of obstakel in het
 ludieke patroon niet spoort

 in omzichtig vermijden
 probeer ik toch zonder
 schade verder te rijden

 maar het spel is voorbij
 op het laatste station wuift
 alleen eenzaamheid nog naar mij

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 20-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

07/09/2011

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Het laatste station’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.