Speelt met schaduw

wil melker

 de gek gooit kleuren stuk
 zoekt scherven van geluk
 hoort stemmen in zijn kop en
 smijt zijn spiegelbeeld kapot

 hij speelt met schaduw
 en verduistert licht de nacht
 de leugens klinken sluw
 zijn waarheid heeft de macht

 hij heeft verdriet dat nooit
 een ander ziet omdat hij
 niemand kan bereiken zijn
 tranen kunnen niemand spijten

 wij voelen ons gewoon
 niet vreemder dan normaal
 zijn wereld is geen droom
 ook anders hoort bij allemaal

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 20-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Speelt met schaduw’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.