Alles geven

Danny van Strien

 Alles geven
 In het leven moet je alles geven
 Wat voorbij is komt niet meer
 Wordt je belazerd probeer het weer
 In deze wereld wapen je jezelf
 De mensen leven alleen maar voor zichzelf
 Nu snap je dat nog niet want je bent pas elf
 Maar dat komt vanzelf
 Verdriet en ellende wat is aangedaan
 Moet je opschrijven voor jezelf
 Als ze je pijn doen dan loop je weg
 Laat het gewoon gaan
 Jij weet hoe en wat er is gebeurd
 Later wordt je groter
 En ga je dingen makkelijker zien en snappen
 Dan leer je dat andere mensen ellende aandoen
 Dat zijn gewoon geen grappen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-05-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Danny van Strien (Actief sinds: 14-05-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Alles geven’ van Danny van Strien zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.