De valse maskerade

wil melker

 geen masker meer
 zoals de rest
 van het jaar

 jezelf durven zijn
 in gretigheid en gein
 voor even zonder pijn

 hij kijkt ze aan
 ziet hen in verkleedpartij
 de hort op gaan

 weet de ogen
 te weerstaan hun valse
 maskerade heeft al afgedaan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 19-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De valse maskerade’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.