twee woord

Geert Messelis

' en als '
' en als wat '
' ik zwijg al '
' nee, vertel het '
'in geuren en kleuren ? '
' in geuren en kleuren '
'het stinkt, er vallen lijken
uit de kast '
' parfumeer dan de omgeving
en sluit alles af '
je bent een afzetter
zelf doe je niets '
' ik doe niets, ik hou toezicht'
' jij?, je bent blind . De mol kruipt weer naar boven.
de dolle mol '
' breng me het machine pistool, ik schiet je tot gehakt '
' het wild bedient de jager niet '
' bewaar me '
' in formol'




Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 27-11-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Geert Messelis (Actief sinds: 26-09-2016)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘twee woord’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.