Striemen op mijn rug

wil melker

 weerbarstig krult het haar
 groener buigt de wind
 ogen komen bomen tegen
 de dwarse schijn verblindt

 gedachten zweven
 zonder toe te geven met
 hun schaduw op de vlucht
 het licht schreeuwt opgelucht

 geen spinsels uit
 een gouden droom
 ik ben gewoon een vriend
 die boomt over gedichten

 de zon lijkt lichter
 als het donker wordt
 de rode gloed is koud
 we strijden zonder moord

 nagels krabben werkelijkheid
 in striemen op mijn rug
 ik gaf voor jou mijn dromen op
 kreeg krassen ervoor terug

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 19-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Striemen op mijn rug’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.